NL | FR | EN

Wie zijn wij?

Download Brochure 2024 (NL)

Download

Direct bestellen?

Next Level Racing Pigeon producten zijn verkrijgbaar op Coolbird.eu!

Bestel nu

Hoe te gebruiken

Lees meer

Het NEXT LEVEL pigeon racing gamma is een uitgebreid bij sportduiven getest professioneel systeem volgens wetenschappelijke inzichten en recente ontwikkelingen uit humane duursporten.

Het is ontwikkeld door dierenarts Ruben Lanckriet in samenwerking met de firma Orovet bv en moederbedrijf Group Lataire uit Aalter.

Ruben Lanckriet is werkzaam als actief dierenarts voor sportduiven te Adegem (België). Hij studeerde af in 2005 aan UGent en bouwde een jarenlange expertise op in de begeleiding van sportduiven. Hij volgde bijscholingen in humane sportgeneeskunde en werkt regelmatig samen met collega dierenarts-experten en onderzoekers.

Hij is mede-auteur van wetenschappelijke publicaties gerelateerd met sportduiven gaande van medische onderwerpen tot genetisch onderzoek.

Dierenarts Ruben Lanckriet

Daarnaast is hij actief in DNA-testen van sportduiven, gaande van ouderschapscontroles tot kwaliteitsgentesten. Hij is zelf ook actief duivenliefhebber samen met zijn vader Ludo.
Group Lataire is een wereldwijde speler in de duivensport en een autoriteit in fabricage, ontwikkeling, distributie en verkoop van supplementen en geneesmiddelen voor duiven.

Copyright © 2019-2024 Next Level Pigeon Racing.
All rights reserved.
Group Lataire