NL | FR | EN

Next Level Pigeon Racing producten

Direct bestellen?

Next Level Racing Pigeon producten zijn verkrijgbaar op Coolbird.eu!

Bestel nu

TOP HEPAVITA

TOP HEPAVITA ondersteunt de lever- en darmwerking en kan het hele jaar door gebruikt worden. Het product bevat stoffen die de lever ondersteunen alsook kruiden die zowel darm als lever bij hun goede werking helpen en als energiebron dienen.

Daarnaast bevat het product ook magnesium en rode biet die de fysieke conditie tijdens het wedstrijdseizoen verbeteren. De aanwezigheid van belangrijke essentiële aminozuren zorgt voor zowel een uitstekende ondersteuning bij de aanmaak van pluimen als de bescherming tegen bepaalde ziekten. L-lysine is een aminozuur dat de vermeerdering van een virus zoals herpes kan afremmen in de cel. Bovendien werkt TOP HEPAVITA eetluststimulerend en is het smakelijk voor de duiven.

Omwille van al deze eigenschappen is TOP HEPAVITA een uitstekend ondersteunend product tijdens het wedstrijdseizoen. Een voordeel bij deze leverondersteuner is het feit dat TOP HEPAVITA ondanks de leverbescherming toch leververvetting niet tegenhoudt. Dit laatste is belangrijk bij de inkorving van wedstrijden met meerdere uren inspanning. Bij duiven is leververvetting voor de wedstrijd net een voordeel.

Gebruiksaanwijzing:

Het voer bevochtigen met 2 koffielepels (8-10 ml) TOP HEPAVITA voor 25 duiven per dag of 2 koffielepels (8-10 ml) per liter drinkwater per dag.

TOP HEPAVITA kan ook samen met TOP OMEGA 3 worden toegediend op het voeder mits halveren van de dosering van beide. Kort voor het voederen mengen en drogen met TOP PROBIOTICS, TOP PERFORMANCE of TOP PROTEIN.

Inhoud

Inhoud: 1 liter.

Copyright © 2019-2024 Next Level Pigeon Racing.
All rights reserved.
Group Lataire