NL | FR | EN

Next Level Pigeon Racing producten

Direct bestellen?

Next Level Racing Pigeon producten zijn verkrijgbaar op Coolbird.eu!

Bestel nu

TOP PERFORMANCE met ketonen

Dit product is de basis van het NEXT LEVEL gamma. Het is een zeer compleet voedingssupplement op basis van vitaminen B, C, E, sporenelementen, co-enzymen, cofactoren, antioxidanten, natuurlijke producten en evenwichtige dierlijke eiwitten. Dit product bevat bovendien een ideale hoeveelheid exogene ketonen waardoor de duiven veel meer inspanningen na elkaar aankunnen.

Ketonen worden door het lichaam aangemaakt als er een algemeen tekort optreedt aan energie in het lichaam. Door exogeen ketonen te gaan toedienen, wordt het lichaam gewoon gemaakt aan de verbranding van ketonen in spieren en hersenen, ook deze door het lichaam zelf aangemaakt bijv. tijdens een wedstrijd. Daardoor zijn de duiven veel beter in staat om een opeenvolging van wedstrijden aan te kunnen.

TOP PERFORMANCE bevat eveneens supplementen ter bevordering van de uithouding zowel naar energielevering als vermoeidheid toe. Er is een sterke ondersteuning van de werking van de mitochondriën. Dit zijn de energiecentrales van de cel en zorgen dus voor de verwerking van de energiereserves tot energie. Er gebeurt een effectiever vetzurentransport vanuit de cel in de mitochondriën en een snellere metabolisatie en energieverwerking in de lever.

TOP PERFORMANCE zorgt voor een grote anti-oxidatieve bescherming wat belangrijk is bij sportieve prestaties en het toedienen van vetrijke voeding. Er is een groter trainingseffect en het ondersteunt de aanmaak van haemoglobine dat instaat voor het zuurstoftransport in het bloed en van myoglobine dat zorgt voor de zuurstofopname in de spieren. Het bevordert spieropbouw gedurende de periode van toediening.

In het algemeen zorgt TOP PERFORMANCE voor een hoger en efficiënter metabolisme waardoor de duif zich algemeen beter voelt, gemakkelijker traint en sneller in vorm komt.

Gebruiksaanwijzing

< 700 km vluchten (wekelijks inkorven): 
De dag van thuiskomst, tweede dag na thuiskomst, de dag vóór inkorving en de dag van inkorving: 1 maatlepel (25g) per dag op het voer voor 30 duiven. Combineerbaar met TOP OMEGA 3.

> 800 km vluchten (tweewekelijks inkorven):
1 maatlepel (25g) per dag op het voer voor 30 duiven. Zie voedingsschema om de dagen te kennen wanneer TOP PERFORMANCE toe te dienen. Combineerbaar met TOP OMEGA 3.

Inhoud

Inhoud: 400 gram.

Copyright © 2019-2024 Next Level Pigeon Racing.
All rights reserved.
Group Lataire