NL | FR | EN

Achtergrondinformatie van dierenarts Ruben Lanckriet

NIEUW PRODUCT: TOP HEPAVITA

NIEUW PRODUCT: TOP HEPAVITA

 TOP HEPAVITA ondersteunt de lever- en darmwerking en kan het hele jaar door gebruikt worden. Het product bevat stoffen die de lever ondersteunen alsook kruiden die zowel darm als lever bij hun goede werking helpen en als energiebron dienen. Daarnaast bevat het product ook magnesium en rode biet die de fysieke conditie tijdens het wedstrijdseizoen verbeteren. De aanwezigheid van belangrijke essentiële aminozuren zorgt voor zowel een uitstekende ondersteuning bij de aanmaak van pluimen als de bescherming tegen bepaalde ziekten. L-lysine is een aminozuur dat de vermeerdering van een virus zoals herpes kan afremmen in de cel. Bovendien werkt Top Hepavita eetluststimulerend en is het smakelijk voor de duiven.

Omwille van al deze eigenschappen is  TOP HEPAVITA een uitstekend ondersteunend product tijdens het wedstrijdseizoen. Een voordeel bij deze leverondersteuner is het feit dat  TOP HEPAVITA ondanks de leverbescherming toch leververvetting niet tegenhoudt. Dit laatste is belangrijk bij de inkorving van wedstrijden met meerdere uren inspanning. Bij duiven is leververvetting voor de wedstrijd net een voordeel. De energie die deze duiven onder de vorm van vet en glycogeen hebben opgestapeld in de lever wordt gedurende de wedstrijd verbruikt. Daarom kan je Top Hepavita (ook bij fond- en zware fondwedstrijden) met succes blijven geven tot vlak voor de inkorving.  TOP HEPAVITA is ook uitstekend in een systeem van het wekelijks inkorven voor zware halve fond- en fondwedstrijden want ook hier is een goede opstapeling van vetten in de lever van groot belang.

TOP HEPAVITA is daarnaast nog eens eetluststimulerend. Dit is een extra voordeel bij dergelijk spelsysteem want het is heel belangrijk dat de duiven goed blijven eten tot vlak voor de inkorving. Rode biet is positief voor een goed zuurstoftransport in het bloed en zorgt dus voor een goede fysieke conditie. Magnesium is belangrijk voor een goede zenuw- en spierwerking. Van snelheid tot zware fond geeft dit product uitstekende resultaten!

Omwille van de leverondersteuning en het goede effect op veerproductie is TOP HEPAVITA ook een uitstekend product om tijdens de rui te gebruiken. Regelmatig toedienen van dit product helpt de duiven heel efficiënt nieuwe veren aanmaken.

De algemene positieve effecten op darm en lever, maar ook de betere weerstand tegen ziektes en eetluststimulatie maken van TOP HEPAVITA een ondersteuning voor elk seizoen en voor alle duiven.

Copyright © 2019-2024 Next Level Pigeon Racing.
All rights reserved.
Group Lataire