NL | FR | EN

Over Next Level Pigeon Racing

Download Brochure 2024 (NL)

Download

Direct bestellen?

Next Level Racing Pigeon producten zijn verkrijgbaar op Coolbird.eu!

Bestel nu

Hoe te gebruiken

Lees meer

Het NEXT LEVEL pigeon racing systeem is een nieuw baanbrekend gamma voor sportduiven bedoeld voor een snelle recuperatie na wedstrijden, een beter trainingseffect en een hogere algemene conditie. Het gamma is uitgewerkt volgens het principe ‘simpel en efficiënt’.  

Moderne duivensport is geëvolueerd naar nieuwere manieren van training, voeding, speelwijze en medische begeleiding. Iedereen weet dat de wedstrijden de laatste decennia steeds sneller verlopen en duiven meer wedstrijden afhaspelen dikwijls op een kortere tijd. Naast het steeds verder genetisch verbeteren van de sportduif, is de begeleiding en training een niet onbelangrijke factor hierin. Duivensport is gewoonweg topsport geworden. Dit is in zekere zin perfect te vergelijken met hoe topsport evolueert bij de mens, hoewel men daar nog steeds een stuk verder staat.

Zo is het ook een feit dat duiven mits een goede begeleiding tot veel meer in staat zijn dan wat er pakweg 30 jaar geleden algemeen aanvaard werd. Het met succes wekelijks meegeven op wedstrijden van 500km en verder is geen speciale uitzondering meer.

Het NEXT LEVEL gamma is ontworpen en getest om de duiven te ondersteunen om dergelijke wedstrijdprogramma’s aan te kunnen, van snelheid tot zware fond afstanden. Naast de keuze voor een energierijke en uitgebalanceerde voeding en het veelvuldig toedienen van een vers goed gritmengsel stelt dit gamma duiven in staat om een intensief trainings- en vluchtprogramma aan te kunnen en zelfs beter te worden als de wedstrijden vorderen, mits de duiven genetisch geschikt zijn hiervoor.

Deze wetenschappelijk gebaseerde methode is jarenlang verbeterd en getest; en is o.a. eveneens gebaseerd op de laatste inzichten uit de humane sportgeneeskunde. Net zoals bijv duursporten bij de mens veel veranderd en geëvolueerd zijn qua voeding en begeleiding, is er in de duivensport nog veel vooruitgang mogelijk.

Copyright © 2019-2024 Next Level Pigeon Racing.
All rights reserved.
Group Lataire